Ahad, 21 Jun 2009

pertama kali

salam semua...

hurm..
actually, ni kali pertama aku wat blog...
itu pun pasal ak dah terlampau2 boring duduk kat rumah..

nak kluar rumah..hujan..adeii..

24 jam aku duk mengadap laptop, yang aku buat cume tengok group, edit2 gambar, ym, game, bla..bla..bla..

last2, bile aku tengok ramai kawan2 aku wat blog, aku ni plak tibe2 terase nk buat jugak... ape lagi, taraaaa...dah ade pun blog aku sendiri..
ape la aku ni kan..
hahahahahaaa,,poyo jerr..

ape2 hal pun..selamat datang kat sape2 yg bukak blog aku..
hehe..

4 ulasan:

  1. tahniah! selamat berblog.
    yay!

    BalasPadam
  2. pink kaler..!! i like..!! hahaha..

    BalasPadam
  3. selamat dtg ke laman web blog~ hahah
    kamoo miss siti grup 1989 ek? lalala

    keep in touch k

    BalasPadam
  4. hehe...thank my new friends..

    BalasPadam